Bärgningstjänst

Bärgning Raseborg tillhandahåller bärgningstjänst som fungerar 24/7 i hela Västra Nyland. Vi är en auktoriserad bärgningstjänst. Om du har kaskoförsäkring tar vi även hand om alla nödvändiga ersättningsärenden tillsammans med ditt försäkringsbolag.

Bärgningar i toppklass

När din bil ramlar ihop mitt i under en resa och resan slutar där, då är det alltid en förarglig och frustrerande situation. Till exempel kan motorstopp eller punktering orsaka behov av bärgning. 


När du anlitar Bärgning Raseborgs proffs gör du bärgningsupplevelsen enkel och smidig för dig själv. Vår bärgningsutrustning lyckas bärgningen av en mångfald av olika fordon, även bärgningar av tunga fordon. Läs mer om bärgning av tunga fordon här.

Kom även ihåg att de flesta bilförsäkringarna täcker kostnaderna för bärgning. Tveka inte i onödan att kontakta oss om du har blivit på vägen. 


Vi tillhandahåller bärgningstjänster från Raseborg med många års erfarenhet. Vi är ett AAA-klassat företag, dvs. med säkerhet ett stabilt och pålitligt företag. Vi står till din tjänst dygnet runt under årets alla dagar!