Kuljetuspalvelut

Hinaus Raasepori tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut.


Laaja hinauskalustomme mahdollistaa myös erilaiset kuljetuspalvelut, kuten työkoneiden siirrot ja kuljetukset sekä kolaripaikan autojen poisviennit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Työkoneiden siirrot ja kuljetukset

Raskaimpienkin koneiden kuljetus onnistuu kalustollamme näppärästi. Toteutamme myös erilaisten työkoneiden siirrot. Lavalla voidaan kuljettaa esimerkiksi kuorma-autoja, traktoreita tai trailerilla olevia veneitä. Siirrämme myös turvallisesti paikasta toiseen esimerkiksi matkailuautoja ja -vaunuja sekä maatalouskoneita. 


Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi. Pystymme toimimaan joustavasti juuri sinun tarpeidesi ja aikataulusi mukaisesti.

Kolariautojen noudot


Hinaus Raasepori noutaa myös kolaroidut kulkuneuvot pois kolaripaikalta. Noudamme autot pois nopealla aikataululla.

Kuljetamme myös vuokrakoneet, liftit, aidat jne. työmaallesi!

Hinaus Raasepori palvelee kattavasti myös rakennusliikkeitä ja rakennuskonevuokraamoja. Kuljetamme esimerkiksi vuokrakoneet, rakennustyömaan aidat ja muuta tarvittavaa kalustoa työmaallesi ja pois. Asioidessasi kanssamme voit keskittyä rakennusprojektiisi ja jättää kaikki kuljetusasiat huoleksemme. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kerro meille kuljetuspalvelun tarpeestasi, ja suunnitellaan yhdessä sivulle sopivat palvelut. Kuljetuspalvelumme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.


Hinaus Raasepori on luotettava ja laadukas, AAA-luokiteltu yritys. Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta hinauspalvelua läntisen Uudenmaan alueella!