Sähköautojen ja hybridien hinaukset Raaseporista

Hinaus Raasepori tekee sähköautojen ja hybridien hinaukset ammattitaidolla Raaseporissa ja muualla läntisellä Uudellamaalla. Viemme autosi turvallisesti korjaamolle tai muuhun toivomaasi paikkaan.

Ota nopeasti yhteyttä ja hyödynnä vahvaa hinausalan osaamistamme!

Hinaamme sähkö- ja hybridiautot kokemuksella

Sähkö- tai hybridiautokin saattaa joskus jäädä tien päälle. Akku voi loppua tai autoon voi esimerkiksi tulla yllättävä vika. Meiltä löytyy monipuolinen kalusto ja osaavaa henkilökuntaa, joiden avulla sähkö- ja hybridiautojen hinaukset onnistuvat turvallisesti autoa vahingoittamatta.

 

Sähköautoa ei voi hinata köyden avulla toisen auton perässä, sillä auton vetäviä pyöriä ei saa päästää pyörimään vapaasti. Onkin syytä kääntyä hinauksia tekevien ammattilaistemme puoleen. Meiltä löytyy myös sähköturvallisuuden SFS 6002 -sertifikaatti, joka takaa sen, että osaamme käsitellä sähköautoja asianmukaisesti. Ota siis yhteyttä ja tilaa hinaus!

Hinaamme korjaamolle tai toivomaasi paikkaan

Hinaamme tien päälle jääneen auton korjaamolle tai muuhun toivomaasi paikkaan. Autamme myös sinua ja seuruettasi löytämään esimerkiksi sijaisauton tai muun kyydin perille.

 

Tutustu myös tiepalveluumme ja ota yhteyttä! Pystymme hoitamaan monet sähkö- ja hybridiautojen ongelmat heti alta pois, jolloin matkasi pääsee jatkumaan välittömästi. Esimerkiksi renkaiden vaihto onnistuu kalustomme avulla usein tien päällä.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Vakuutuksestasi riippuen se voi korvata teknisestä viasta tai esimerkiksi kolarista aiheutuneen hinauksen. Kaskovakuutus kattaa usein hinauksen jopa ilman omavastuuta. Lisää vakuutuksesi kattavuudesta voit kysyä omasta vakuutusyhtiöstäsi.

 

Huomaa, että vakuutusyhtiöt edellyttävät usein, että hinauksessa on käytettävä alan ammattilaista. Vääränlaisella kalustolla ajoneuvolle voi aiheutua ylimääräistä vahinkoa. 

 

Ota yhteyttä – me hoidamme hinaukset luotettavasti.