Tiepalvelu

Hinaus Raasepori tarjoaa kattavat tiepalvelut.


Tiepalveluiden tarkoitus on tarjota ratkaisut, jotka mahdollistavat matkasi jatkumisen omalla ajoneuvollasi mahdollisimman nopeasti. Tutustu alla tiepalveluihimme ja ota yhteyttä!

Oven avaus

Jos autosi ovet ovat lukossa etkä saa niitä auki, älä riko ikkunaa. Rikotun ikkunan korjaaminen tulee paljon kalliimmaksi kuin ammattilaisen tarjoama ovenavauspalvelu. 
Toisinaan autoilija ei pääse autoonsa sisälle esimerkiksi sähköviasta johtuen tai kovilla pakkasilla jäätyneiden lukkojen vuoksi. Me autamme myös tällaisissa tapauksissa.


Lukittu ovi voidaan tiirikoida auki ilman avaimia. Soita meille, niin mekaanikkomme saapuu paikalle avaamaan oven turvallisesti aiheuttamatta turhaa vahinkoa autollesi. Toimenpide tehdään ammattilaisille tarkoitetuilla työkaluilla. 

Auton käynnistysapu

Kun autosi ei käynnisty omin avuin, kutsu meidät paikalle. Käynnistyksen ongelmille voi löytyä useita eri syitä. Tyypillisimmät syyt kuitenkin löytyvät auton akusta. Akku on saattanut tyhjentyä, mikäli ajovalot ovat jääneet päälle liian pitkäksi aikaa tai pakkanen on täysin jäädyttänyt akun. Me selvitämme ensiksi ongelman syyn paikan päällä. Tämän jälkeen tiepalvelumme korjaa ongelman ja matkasi voi taas jatkua!


Mikäli käy niin, ettei autosi yrityksistä huolimatta lähde käyntiin, voit hyödyntää valtuutettua hinauspalveluamme ja me toimitamme sinulle sijaisauton. Jos sinulla on kaskovakuutus, laskutamme hinauspalvelun suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Pikakorjaukset tien päällä

Kun ajoneuvosi tarvitsee korjausta tien päällä, kutsu meidät paikalle. Korjaamme niin henkilöautot kuin raskaan kalustonkin tehokkaasti ja pääset jatkamaan matkaa nopeasti. Tulemme luoksesi sinne, missä apua tarvitset. Tilanteen vaatiessa kuljetamme ajoneuvosi korjattavaksi varikollemme.